Update Coronamaatregelen

Beste leden van de Fitness Fabriek,
We hadden gedacht dat het dit jaar niet meer zou gebeuren, maar helaas moeten we onze deuren wederom sluiten.
We kunnen er lang van balen en over de maatregelen discussiĆ«ren, maar het is wat het is en we kunnen er helaas niks aan veranderen… We zullen met z’n allen weer de schouders eronder moeten zetten en we hebben al gezien dat we dat zeker kunnen!
De radars van ons draaiden natuurlijk direct weer op volle toeren en we gaan het volgende doen:
1. Vandaag kan natuurlijk nog worden getraind en daar gaan we volop gebruik van maken. Daarom is er voor vanavond een extra trainingsblok toegevoegd, namelijk van 21.45 tot 23.15. Dus zien we jou nog vanavond?! Reserveren kan via de website.
2. We gaan weer materiaal uitlenen! Hoe dit er precies uit komt te zien laten we nog weten. LET OP: het reserveren van materiaal is nu nog niet mogelijk! Wanneer het reserveren wel kan wordt dit via onze online kanalen bekend gemaakt, dus houd dit in de gaten. Het ophalen van het materiaal zal op een vast tijdstip moeten gebeuren, zodat de maatregelen kunnen worden gehandhaafd.
3. We gaan weer van start met de online lessen via Zoom. Dit zal weer gebeuren op de maandag, woensdag en vrijdag van 19.00 tot 19.30. We starten aankomende woensdagavond! Mocht je mee willen doen laat het ons dan even weten via een pb of stuur een app naar 0643969301.
Houd onze online kanalen in de gaten voor verdere updates. We balen er ontzettend van, maar hopen ook weer op begrip van jullie kant. Dit is overmacht. We gaan ook de aankomende tijd weer ons uiterste best doen om jullie (thuis) in beweging te houden! We keep in touch!