Update coronamaatregelen

Vandaag kwam naar buiten dat sportscholen nog langer gesloten blijven. Voor ons onbegrijpelijk. Sporten kan op een verantwoorde manier en werken aan je weerstand en gezondheid is toch essentieel?
We kunnen hier weer van alles over zeggen, maar alles is al in de voorgaande maanden gezegd. Gelukkig wordt er wel volop buiten getraind. Ben je nog niet geweest? Zeker doen! Vind je het lastig om zelf te beginnen? Laat het ons weten en wij kunnen je op weg helpen.
Wat betreft het buiten sporten hebben we nog een paar leuke ideeën. We moeten kijken wat wel kan en niet kan. Binnenkort meer hierover!
We hebben ook een leuk nieuwtje😃 We zijn al een tijdje bezig met ideeën voor een permanente overkapping buiten! Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Als alles volgens planning verloopt staat de overkapping eind maart👌 Droog trainen bij regen en in de zomer lekker verkoeling☀️ Wij kunnen in ieder geval niet wachten!
Voor nu: blijf vooral sporten! Het houdt je fit en gezond en je voelt je er zoveel beter door. Ook niet te vergeten dat het heerlijk is om je hoofd leeg te maken! Reserveer voor het buiten trainen en we zien jullie snel weer!
We hopen dat de sportscholen half maart aan de beurt zijn om hun deuren weer te openen. Wat kijken we hier naar uit.
Team Fitness Fabriek