Sportscholen blijven open

Goed nieuws gelukkig gisteravond voor de fitnessbranche! De sportscholen blijven open en er kan dus nog getraind worden. Wel zijn er aanpassingen die vanaf vanavond om 22.00 (voor ons dus morgen) ingaan. Deze maatregelen gelden voor de aankomende 2-4 weken.

  • De kleedkamers en bar (voor consumpties) gaan dicht. Dat betekent dat er thuis moet worden omgekleed. Ook douchen is dus niet mogelijk! Van de drankjes en repen in de hal kan nog gewoon gebruik worden gemaakt. We willen iedereen vragen om zoveel mogelijk je jas en tas in de auto te laten, zodat er niet teveel in de gang komt te hangen.
  • Overdag (tot 18.00) en in het weekend trainen blijft (vooralsnog) hetzelfde. Je blijft gewoon inchecken met je pasje, waardoor wij altijd de gegevens inzichtelijk hebben.
  • LET OP! Voor trainen in de avond moet (vanaf donderdag) worden gereserveerd om het max. aantal van 30 personen niet te overschrijden. We gaan in twee blokken werken van 18.30 – 20.00 en 20.15 tot 21.45. Een kwartier wisseltijd om overlapping te voorkomen. Kom dus niet eerder dan de gereserveerde tijd. Reserveren kan via de website onder het kopje reserveren > vrije training.
  • groepslessen mogen doorgaan, maar de groepsgrootte gaan we beperken tot max. 10 personen (was 12 personen). Alle groepslesjes gaan tijdelijk boven plaatsvinden (m.u.v. de small group fitness op vrijdagochtend), omdat dit een aparte ruimte is. Dit houdt in dat er in de avond tijdelijk geen small group fitness wordt gegeven. Deze les wordt vervangen door de total body workout. Als je wilt opwarmen voor de les moet dit tijdelijk ook boven. De lestijden en het reserveren blijft hetzelfde en is gewoon via de website mogelijk.
  • Tot slot: natuurlijk bekend, maar houd altijd 1,5 meter afstand.

Samen gaan we er de komende weken weer het beste van maken!

(Tip: bestel een lekkere maaltijd bij een van de restaurants in Dokkum. Er zitten ook zeker gezonde gerechten tussen! Bij veel restaurants kun je afhalen of laten bezorgen en zo steun je direct de lokale ondernemers.)