De fitness blijft open

Even leek het erop dat de sportscholen ook dicht moesten, maar gelukkig wordt ingezien hoe belangrijk het is om aan je gezondheid te werken. Nu bijna alles dicht is, is het sporten voor de meeste mensen een uitje geworden en een goede uitlaatklep en wat zijn we blij dat het nog mogelijk is!
Belangrijk: de regels worden wel weer iets aangescherpt. Lees daarom onderstaande punten even goed door.
– vanaf morgen moet iedereen de jassen en tassen in de auto laten. Je komt dus in je trainingskleding en loopt direct door naar de zaal. Ben je op de fiets? Alleen dan mag je jas en tas ophangen. Natuurlijk kom je ook als je op de fiets bent al in je trainingskleding.
– vanaf vanavond 22.00 mogen groepslessen niet meer worden gegeven voor de aankomende twee weken. Dit houdt in dat alle groepslessen in de Fitness Fabriek (twee weken) komen te vervallen, maarrr niet getreurd! We gaan maandagavond en woensdagavond weer online lessen aanbieden. Natuurlijk kunnen jullie ook nog komen fitnessen. Begeleiding is elke dag aanwezig, dus mocht je er niet uitkomen, we helpen je graag en je kunt met al je vragen bij ons terecht. Aan jullie de keus of je online een les volgt of komt fitnessen. Laat het ons even weten als je mee wilt doen aan de online lessen.
Nog even een aandachtspunt:
– over het algemeen verloopt het reserveren en (eventueel) annuleren erg goed. Toch zijn er af en toe nog mensen die hebben gereserveerd en niet komen. Dit is natuurlijk zonde aangezien veel mensen willen trainen. Heb je dus gereserveerd en kun je niet? Annuleer dan de afspraak via de annuleringslink in je bevestigingsmail. Lukt het niet? Neem dan contact op met ons, zodat het plekje alsnog vrijkomt voor iemand anders.
Last but not least: we vinden het super dat iedereen de regels zo goed oppakt en begrip heeft voor de situatie. We blijven positief en zijn ontzettend blij dat we open mogen blijven om nog lekker te fitnessen!