Belangrijke update

Lieve leden van de Fitness Fabriek,

Allereerst willen we jullie heel erg bedanken voor de getoonde solidariteit en de vele reacties die we hebben gekregen om ons een hart onder de riem te steken. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Gisteren was de persconferentie waar we reikhalzend naar hadden uitgekeken. We gingen er een beetje vanuit dat we na 28 april onder voorwaarden weer open konden. De teleurstelling was dan ook extra groot toen we te horen kregen dat we tot 20 mei gesloten moeten blijven.

Via NL actief (overkoepelende fitnessbranche) blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen en zij hadden een duidelijk protocol opgesteld. Hierin stonden voorwaarden waar een fitnesscentrum aan moet voldoen om weer open te kunnen, zoals 1,5 meter afstand, looproutes op de vloer, goede hygiƫne regels en 1 sporter per 10m2.

Om zoveel mogelijk leden tegelijkertijd te laten trainen, waarbij de veiligheid gewaarborgd blijft, zijn we de afgelopen weken ook druk bezig geweest met verbouwen. We krijgen 100m2 erbij! Hierdoor kunnen we het trainingsapparatuur voldoende uit elkaar zetten, zodat jullie alles kunnen blijven gebruiken. Als de regel is (zodra we open mogen): 1 sporter per 10m2, dan verwachten wij dat we jullie kunnen laten sporten zonder te werken met een rooster of tijdslot.

Voor nu zullen we helaas toch echt moeten wachten tot 20 mei. Zodra jullie weer komen is de sportschool een stukje groter en is de indeling iets anders. We kunnen niet wachten om het te laten zien (foto’s volgen)! We hopen wederom op jullie begrip en solidariteit. Dit is echt overmacht, we willen ontzettend graag, maar we kunnen gewoon nog niet open! Vanuit de overheid worden we op financieel vlak nauwelijks gesteund, dus we hebben jullie echt nodig! We begrijpen dat dit niet voor iedereen haalbaar is, maar waar mogelijk hopen we op jullie begrip.

Opgelet!

Voor de leden t/m 18 jaar zijn we op dit moment nog even aan het uitzoeken wat wel en niet mag met betrekking tot buiten trainen en zo ja hoe we hier invulling aan gaan geven! We laten dit zo spoedig mogelijk weten!

Het Fitness Fabriek team