Belangrijke informatie incasso

De eerste maand van 2021 zit er bijna op en ook in januari moesten we gesloten blijven. We verwachten dat we sowieso tot 1 maart dicht moeten blijven en hopen dat we dan weer snel open kunnen.
De incasso van februari komt er aan en daarom doen we dit bericht er nu uit. We willen transparant naar jullie communiceren.
We krijgen veel berichten van leden dat ze graag door willen betalen om ons te blijven steunen en/of omdat ze gebruik maken van het buiten trainen, het uitgeleende materiaal of de online lesjes. Ontzettend solidair en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Ook ontvangen we berichten van mensen die niet kunnen of willen doorbetalen. Daar hebben we ook begrip voor. Het is een lastige tijd en de situatie is voor iedereen anders.
We hebben besloten om in februari de incasso door te laten lopen, waarbij elk lid vrij is om de maandelijkse contributie te storneren (indien het lid verder geen gebruik maakt van de voorzieningen). We willen niemand verplichten om door te betalen en iedereen heeft de vrijheid om hierin een eigen keus te maken.
Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot de incasso dan kun je altijd even mailen of een bericht sturen.
We hopen met z’n allen dat dit toch echt wel snel voorbij is! Voor nu; wil je toch graag trainen en in beweging blijven, dan is de mogelijkheid er natuurlijk om buiten te trainen! We hebben genoeg materiaal en kunnen altijd helpen als je er niet uitkomt. Laat het ons dan even weten. Als je eenmaal bezig bent is het echt niet koud en heb je na afloop een voldaan gevoel!😃
Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Team Fitness Fabriek