De coaches

Bert van der Roest

Ik ben de eigenaar van de Fitnessfabriek. Ik heb tien jaar professioneel gewerkt in de sportschoolwereld en ik heb samen met een collega talrijke atleten door heel Nederland begeleid op onder andere wedstrijdniveau. De dertig jaar lange trainingservaring zorgt voor een uitgebreide “know how” om u van dienst te kunnen zijn. U zult mij vaak gedurende de algemene openingstijden als uw coach herkennen.

Gerdina de Jong

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij de Fitness Fabriek als fitnessinstructrice en personal trainer. Het begeleiden van mensen in hun proces om het gestelde doel te halen en het individuele contact vind ik het leukst aan het geven van personal training! Daarnaast hoop ik mensen bewust te maken van het belang van voeding, zodat iemand op de lange termijn zelf de juiste keuzes kan maken. Vaak hoor ik dat mensen de drempel vrij hoog vinden om een sportschool binnen te lopen, maar achteraf zijn ze toch altijd blij dat ze het hebben gedaan. Dus twijfel je nog? Maak een afspraak voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk personal training bij de Fitness Fabriek kan zijn!

Mike Tjeerdsma

Al vanaf jongs af aan was ik actief en bezig met sport.Vanaf mijn 16e begon ik interesse te krijgen in fitness-/krachttraining en dat is vanaf dat moment een beetje uit de hand gelopen. Naarmate de tijd vorderde begon ik steeds meer te leren over het menselijk lichaam, de juiste manier van trainen en de impact van voeding. Nog steeds ben ik bezig om zoveel mogelijk kennis te genereren betreffende training, voeding en het menselijk lichaam. Zodat ik steeds meer mensen kan helpen om hun specifieke doelen te realiseren. Ik ben iemand die geen onzin praat en ga geen dingen tegen je zeggen wat je graag wilt horen. Er zal hard gewerkt moeten worden om jouw doelen te bereiken en samen kunnen we dit realiseren!